Ik neem afscheid als babyfluisteraar


Dag lieve mensen,

het leven is wat je gebeurd, terwijl je andere plannen maakt. Dat zinnetje heeft me deze zomer wakker geschud, bewust gemaakt. Bewust gemaakt van het feit dat het leven niet te plannen is, dat het leven komt zoals het komt. En dat ik het mag volgen zoals het komt, met de stroom mee zwemmen, als een vis in het water. Loslaten wat niet meer past, loslaten wat moeite kost, loslaten en me mee laten voeren met de stroom van het leven.
Toen ik als verpleegkundige ontslag nam uit het ziekenhuis voelde dat als een enorme opluchting, ik voelde vrijheid en ruimte voor mijn eigen ontwikkeling en bovenal voelde ik ruimte om er voor mijn dochters te zijn. Met enorm veel plezier heb ik vanaf 2008 gewerkt als babyfluisteraar en gezinscoach. Honderden gezinnen en kinderen heb ik een stapje verder op weg kunnen helpen en begeleiden. Dat heb ik met ontzettend veel liefde en plezier gedaan.

Mijn kinderen vinden het hele fijn als ik thuis ben.
Fiona vraagt veel extra zorgen, ze kan lang niet alle dagen naar school en als ze thuis is, zijn we altijd aan het zorgen. Om de rust in ons gezin te waarborgen, om er voor Fiona en Elin te kunnen zijn en vooral om mijn eigen grenzen te bewaken heb ik besloten om te stoppen met mijn werk als babyfluisteraar. Ik volg mijn hart, mijn gevoel. Ik voel dat er nu geen ruimte is in mijn om de zorgen van andere gezinnen te horen en hen te begeleiden. De zorgen om en over mijn dochter Fiona zijn te groot.

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor al het vertrouwen.
Vol vertrouwen én met een traan stop ik met babyfluisteren en coachen. Ik neem afscheid, ik laat los en ga me mee laten nemen in de stroom, daar waar de wind me brengt.

Omdat het voor mij heel goed is me te blijven ontwikkelen en iets voor mezelf te kunnen doen, tussen alle zorgen door, maak ik met heel veel liefde zonnekindpoppen. Prachtige natuurlijke poppen, die niets anders dan liefde, veiligheid, rust en warmte uitstralen. Positiviteit en zonnestralen. Kom gerust een kijkje nemen op mijn site. www.facebook.com/wollenengelenenzonnekindpoppen
Dit werk kan ik doen als ik thuis ben bij mijn kinderen. Het kost me geen energie, maar het levert me energie en heel veel blije kinder gezichtjes op. En daar geniet ik toch het meeste van.

Dag lieve mensen, het ga jullie goed!